Random header banner 1 Random header banner 2 Random header banner 3 Random header banner 4 Random header banner 5

9699 SK Vriescheloo
Omschrijving

Op een mooie en ruime kavel van 933m² groot, staat deze sfeervolle en in de loop der jaren goed verbouwde woonboerderij met diverse bijgebouwen waaronder een vrijstaande stenen garage, houten schuur met dubbele carport-/overkapping en plantenkas. Het geheel maakt een zeer verzorgde indruk, is verrassend ruim, beschikt over een vernieuwd dak met 10 zonnepanelen, heeft een mooi aangelegde siertuin en een goed onderhouden moestuin met diverse fruitbomen.

Indeling: hal met zij-/ en achter-entree, woonkeuken (ca. 25.5m²) v.v. inbouwkeuken met diverse apparatuur en een apart zitgedeelte; woonkamer (ca. 25.8m²) met houtkachel; tussenhal met trapopgang; 2 slaapkamers (ca. 17.8m² en 9.5m²); badkamer met ligbad gecombineerd met douche, dubbele wastafel en witgoedaansluitingen; toiletruimte met fonteintje; gang; bijkeuken; slaapkamer (ca. 16.7m²) met vaste kast.
Verdieping: overloop; 4e slaap-/werkkamer (ca. 6m² binnen de 1.5m lijn) met doorgang naar een zolderruimte (ca. 15.5m²) aan de voorzijde; ruime 2e bergzolder aan de achterzijde (ca. 22.4m²).

- Verwarmd middels CV (Nefit HR Combiketel, bouwjaar 2007) en een houtkachel.
- Oorspronkelijk gebouwd rond 1920 en sfeervol verbouwd.
- De buitengevels zijn opnieuw ingevoegd.
- Beschikt over veel schuurruimte met o.a. een vrijstaande stenen garage-/werkplaats + schuur en een houten schuur met dubbele carport-/overkapping.
- Besloten siertuin met veel privacy, een plantenkas en moestuin.

Vriescheloo is een dorp gelegen in de gemeente Westerwolde en beschikt o.a. over een eigen basisschool. Alle basis winkelvoorzieningen zijn nabij in de aangrenzende dorpen als Bellingwolde en Vlagtwedde. Voor uitgebreide voorzieningen zijn de plaatsen Winschoten en Stadskanaal op ca. 10 tot 15 autominuten afstand gelegen. Zowel Winschoten als Stadskanaal bieden o.a. een uitgebreid winkelbestand, voortgezet onderwijs, een ziekenhuis en goed openbaar vervoer. Ook Duitsland is erg dichtbij met goede uitvalswegen (A31) en leuke plaatsen om eens te gaan winkelen of eten.

De streek en gemeente Westerwolde waarin Vriescheloo ligt is een bijzonder gebied met veel natuurwaarden, zoals het grootste heideveld van de provincie Groningen en de grote bosgebieden rond Sellingen en Ter Apel. Het riviertje de Ruiten Aa doorkruist het gebied en de historische locaties Klooster Ter Apel, Burcht Wedde en de Vesting Bourtange kennen een eeuwenoude geschiedenis. Een schitterend gebied met vele wandel-/en fietsroutes!

Overdracht

Vraagprijs
€ 359.000 kosten koper
Vraagprijs per m²
€ 2.316

 

Brochure in pdf

Op Google maps